Om køkkenkøb

Køkkenkøb.dk blev til i 2007, ganske simpelt fordi der var et behov for en bedre og mere grundig gennemgang af de ting, man bør vide, når man overvejer at købe eller renovere sit køkken.

Vores viden om køkkenbranchen stammer fra 10 års arbejde som køkkenkonsulenter med flere forskellige køkkenmærker i alle prisklasser og kvaliteter.

Vi ved langtfra alt om køkkener, men vi ved meget ! Så har du et specifikt spørgsmål, hører vi gerne fra dig. Skriv et indlæg i vores forum, så svarer vi, og måske også andre brugere med viden om netop dit spørgsmål.

Vi har naturligvis vores egne køkkenpræferencer, men vi vil gøre vores yderste for, at det ikke påvirker vores informationer. Køkkenbranchen er som andre brancher heller ikke sort/hvid, og vi anerkender, at køkkener i alle prisklasser og kvaliteter har deres berettigelse. Alt afhænger nemlig af dit behov og dit budget.

Har du et generelt spørgsmål til Køkkenkøb.dk, så skriv endelig til os. Spørgsmål til valg af køkken, vedligeholdelse, montering mm, ser vi helst at du skriver i vores forum, så andre kan få glæde af det.

Rigtig god fornøjelse.