Alle fortjener at blive forkælet en gang imellem. Ligeså meget som du selv elsker når nogen forkæler dig, ligeså meget elsker andre det. Så hvorfor ikke give dig tid til at gøre noget særligt for en vigtig person i dit liv? Den glæde du vil få af at se deres begejstring er helt unik.

Planlæg en date

Uanset om det er din kæreste, veninde, søster, mor eller en helt anden du gerne vil forkæle, så kan man sagtens investere dem på en date. Sådan en date kan se ud på mange måder. Men det vigtige er egentlig bare at vælge noget som den anden virkelig vil synes om at lave sammen med netop dig. Gør så lidt ud af at få spurgt og inviteret personen.

Hvis ud mangler ideer til dates så kommer her nogle forslag:

  • Brunch
  • Kaffe
  • Biografen
  • Teateret 
  • Restaurantbesøg
  • Picnic

Ultimativ kvalitetstid

Vores tid er en af det bedste ting vi kan give andre. Man føler sig virkelig værdsat når man mærker hvordan den anden person har hele deres opmærksomhed rettet mod en og virkelig ønsker at dyrke det forhold der er imellem jer.

Du kan give nogen din udelte opmærksom ved at invitere dem på et Kroophold eller hotel. Her vil I kunne bruge hele dagen, eller weekenden, i hinandens selskab. Det lægger virkelig op til at få talt en masse sammen, hvilket virkelig styrker det forhold man har. Måske får man endda talt om nogle større og dybere emner, når ens tid ikke er så begrænset som den er til hverdag.

I opholdet vil der være mange gode minder man kan tage med sig. Det kan være flotte omgivelser, en lækker middag eller den føromtalte særlige kvalitetstid. Disse minder kan I senere hen tage frem og mindes sammen med stor glæde.