Rigtig mange danskere lever til tider et stressende hverdagsliv med mange planer og arrangementer. De fleste har fuldtidsstillinger, skal holde sig i gang, se venner og også lige huske at gøre rent. Har du også børn, så får du lige pludselig en masse ekstra begivenheder og arrangementer ind i hverdagen, da de skal afsted i børnehave eller skole, have venner på besøg, køres til fritidsinteresser, og man skal også lige nå at hjælpe til med lektierne og nåår ja, så skal der også laves sund aftensmad hver aften. Alt dette kan nemt være en del af en helt normal familieuge i et helt normalt hjem i Danmark og med så mange forskellige planer og aktiviteter, er det ikke underligt, hvis man nogle gange nemt kan miste overblikket.

Få skabt overblikket med en magnettavle

Det er ikke uden grund, at der i mange børnefamilier er en form for opslagstavle, kalender eller magnettavle. Det smarte ved sådan nogle tavler er, at alle hurtigt og nemt kan se, hvad der skal ske og hvornår. En opslagstavle og magnettavle kan mange af de samme ting, da de begge to er med til at skabe et overblik, men udover overblikket kan magnettavlen også bruges til børnetegninger, bryllupsinvitationer eller andre vigtige begivenheder. Du får dermed med en magnettavle både muligheden for at lave et skema eller kalender med alle jeres forskellige planer, og samle nogle af de vigtigste minder på én tavle. En magnettavle kan fås i mange forskellige størrelser og modeller, men hvis jeres familie også er blevet bidt af det kreative univers, så kan I nemt lave jeres helt egen magnettavle. I finder inspiration her.

Hvorfor lave den selv?

Der er mange grunde til hvorfor, at det ville være en god idé at lave magnettavlen selv. For det første, er det hyggeligt at have et søndagsprojekt sammen som familie, som er relativ nemt at gå til. Hjemmesiderne viser step for step, hvordan I får lavet jeres magnettavle, så alle kan være med. Udover hyggen i det, så kan I også få lige præcis dén magnettavle, som I ønsker jeg. Måske skal jeres magnettavle være halvanden meter høj, da I ønsker at skrive en masse forskellige ting på tavlen, så laver I bare det. I får dermed muligheden for at designe den perfekt ind til jeres køkken. Sidst men ikke mindst, så er det også billigere at lave magnettavlen selv.