Jeg har brug for hjælp til, hvordan jeg griber en køkkenrenovering an.

Jeg er typen, der har ti tommelfingre og derfor ikke skal ud i gør-det-selv løsninger. Køkkenet er lille, cirka otte kvadratmeter. Der er fire underskabe, højskab til køle/frys samt højskab til opbevaring. That”s it. Der er også en masse ovenskabe, men de skal pilles ned og erstattes med hylder, så jeg får noget lys ind.

Jeg kan genbruge opvaskemaskinen, som er ny og en af markedets bedste. Jeg skal have kylet noget lyst linoleum på gulvet, som er et gulnet parketgulv. Og jeg skal have hevet nogle gamle 70”er-fliser ned fra væggen (lige det tror jeg godt, at jeg kan finde ud af selv).

Som jeg ser ovenstående, er det dyreste garanteret arbejdslønnen, fordi jeg skal have hjælp til stort set alt. Og derfor kan jeg jo lige så godt give mig ud i at købe nogle ordentlige elementer, når der ikke er flere.

Alt i alt har jeg 100.000 kroner til halløjet. Er der nogen, der har erfaring med, hvordan man får hjælp til hele processen uden at blive flået? Skal jeg spørge den lokale snedkerbiks? Eller har nogen erfaring med gode firmaer i Østjylland, der påtager sig opgaven på troværdig vis?

På forhånd tak for hjælpen.